Ear Band-It Ultra

Ear Band-It Ultra ®

- optimalt skydd för öronen vid sim och badEar Band-It Ultra är ett snyggt öronband i neopren, som håller öronpropparna på plats och vattnet ute när du är aktiv i vattnet. Den unika designen garanterar komfort och optimalt skydd av öronen.

 

Ursprungligen marknadsfördes Ear Band-It för barn med inopererade rör i öronen, men detta har efter hand utvidgats till att omfatta vattenentusiaster i alla åldrar, som har tendens att få "simmaröron", perforeringar i trumhinnan eller helt enkelt inte tycker om att få vatten i öronen.


Förpackningen innehåller ett Ear Band-It Ultra öronband med en uppsättning färgmatchande Putty Buddies® öronproppar i silikon. Öronbandet håller öronpropparna i silikon på plats när du simmar och badar. Håller i flera år - öronproppar kan även köpas separat.


Alternative till Ear Band-It är badmössa eller fetvadd, som kan vara både obekvämt och ineffektivt med avseende på att skydda öronen mot vatten.

 

Ear Band-It öronbandet rekommenderas för barn och vuxna som gärna vill simma och bada även om de har rör i örat.

 

Rekommenderas av öronläkare världen över.

 

Ear Band-It Ultra finns i tre storlekar - Small, Medium och Large.

 

Ear Band-It används av många inte bara för att hålla vatten borta, utan även kyla. Använd Ear Band-It som värmeskydd för öron under exempelvis ridhjälm eller cykelhjälm. Man kan även använda Ear Band-It för att hålla exempelvis Freestyle-lurar på plats under joggningen.Floating Putty Buddies ®

Öronproppar i mjuk silikon, de enda i världen som flyter.

 

Floating Putty Buddies är mjuka, bekväma öronproppar i silikon. Extra mjuk silikon ger en behagligare och bättre passform och den klibbiga texturen hjälper till att hålla propparna bättre på plats.


Läs mer

Viktig info när man använder  formbara öronproppar! klicka här (extern sida)
Tillverkare Ear Band-It : JACO Enterprises Ltd, AZ USA, Patent # 5058606.