Ear Band-It Ultra

Originalet! 


Håller vattnet borta och öronen torra.


Rekommenderas av öronspecialister världen över.

Ear Band-It Ultra ®

- optimalt skydd för öronen vid sim och bad


Ear Band-It Ultra är ett snyggt öronband i neopren, som håller öronpropparna på plats och vattnet ute när du är aktiv i vattnet. Den unika designen garanterar komfort och optimalt skydd av öronen.

 

Ursprungligen marknadsfördes Ear Band-It för barn med inopererade rör i öronen, men detta har efter hand utvidgats till att omfatta vattenentusiaster i alla åldrar, som har tendens att få "simmaröron", perforeringar i trumhinnan eller helt enkelt inte tycker om att få vatten i öronen.


Förpackningen innehåller ett Ear Band-It Ultra öronband med en uppsättning färgmatchande Putty Buddies® öronproppar i silikon. Öronbandet håller öronpropparna i silikon på plats när du simmar och badar. Håller i flera år - öronproppar kan även köpas separat.


Alternative till Ear Band-It är badmössa eller fetvadd, som kan vara både obekvämt och ineffektivt med avseende på att skydda öronen mot vatten.

 

Ear Band-It öronbandet rekommenderas för barn och vuxna som gärna vill simma och bada även om de har rör i örat.

 

Rekommenderas av öronläkare världen över.

 

Ear Band-It Ultra finns i tre storlekar - Small, Medium och Large.

 

Ear Band-It används av många inte bara för att hålla vatten borta, utan även kyla. Använd Ear Band-It som värmeskydd för öron under exempelvis ridhjälm eller cykelhjälm. Man kan även använda Ear Band-It för att hålla exempelvis Freestyle-lurar på plats under joggningen.Floating Putty Buddies ®

Öronproppar i mjuk silikon, de enda i världen som flyter.

 

Floating Putty Buddies är mjuka, bekväma öronproppar i silikon. Extra mjuk silikon ger en behagligare och bättre passform och den klibbiga texturen hjälper till att hålla propparna bättre på plats.


Läs merTillverkare Ear Band-It : JACO Enterprises Ltd, AZ USA, Patent # 5058606.